Erhvervsalarmer

En erhvervsalarm fra Sikring Nord A/S, er ikke kun en tyverialarm – men en komplet tryghedspakke

Gennem vores mange års erfaring med sikringsanlæg til erhverv, har vi udviklet stor ekspertise og forståelse for at sikre virksomheder. Vi har nøje udvalgt produkter, som udelukkende er fra markedets mest anerkendte producenter af sikringsudstyr. Du er derfor sikret den højeste kvalitet og service.

Skræddersyede og skalerbare løsninger, hvor vi er med i hele projektet.

Et udpluk af de erhvervsalarmer vi servicerer:

ATS sikringssystemer

Klik her for at læse mere
(åbner nyt vindue).

OASIS Alarm

Klik her for at læse mere
(åbner nyt vindue).

Galaxy Dimension

Klik her for at læse mere
(åbner nyt vindue).

Satel INTEGRA

Klik her for at læse mere
(åbner nyt vindue).

RS-240 / CDK-1700

RS-210

CS-2505

CS-351

CP-508

RS-232/224/216

SSI-80/100/120

CS-2300/2500/2800

Siemens/Vanderbilt SPC

Mere om erhvervsalarm

 • Kontrolcentral. Vi samarbejder med døgnbemandet kontrolcentral.
 • Ved alarm tilkaldes vagt eller tilkaldepersoner eller begge dele, i henhold til aftalte forholdsordre.
 • Vagt sørger for afsøgning af lokaler og område, tilkald af politi og tilkaldeperson samt eventuelt sikringstekniker.
 • Vi installerer og projekterer F & P (Skafor) godkendte anlæg i alle størrelser.
 • Alarmsystemerne skræddersys til netop din virksomhed, men kan selvfølgelig udbygges, som virksomheden vokser.
 • Sikring Nord A/S er ISO 9001:2008 certificeret

En erhvervsalarm fra Sikring Nord A/S er ikke kun en tyverialarm – men en komplet pakke, der kan skabe tryghed og sikkerhed for din virksomhed og dine medarbejdere

Gennem vores mange års erfaring med sikringsanlæg til erhverv, har vi udviklet stor ekspertise og forståelse for at sikre en lang række af forskelligartede virksomheder. Vi har nøje udvalgt nogle særlige produkter til sikring og sikkerhed, som udelukkende er fra markedets mest anerkendte producenter af sikringsudstyr. Du er derfor sikret den højeste kvalitet og service, hvis du vælger en erhvervsalarm gennem Sikring Nord.

Vi leverer skræddersyede og skalerbare løsninger med alarm til erhverv, hvor vi er med gennem hele processen

Herunder på siden kan du se et udpluk af de forskellige typer af alarm til erhverv, som vi servicerer hos Sikring Nord. Her vil du kunne danne dig et hurtigt overblik over nogle af de moderne alarmsystemer, som vi er leveringsdygtige i. Du finder for eksempel adgangssystemer, der fungerer ved hjælp af magnetkort eller berøringsfri chips, erhvervsalarm med integreret videoovervågning og brandalarm mv., zoneopdelte erhvervsalarmer, der kan styres via apps til smartphones og andet netværksbaseret software, erhvervsalarmer, som eventuelt kan integreres i din virksomheds nuværende alarmsystem, alarmer med mulighed for at lave forskellige adgangsprofiler og meget mere. 

De moderne digitale muligheder og fleksible systemer giver med andre ord nærmest uanede muligheder for at sammensætte et alarmsystem, der er skræddersyet til netop din virksomhed. 

Vi hjælper dig naturligvis med at finde frem til den løsning med alarmsystem til erhverv, som passer perfekt til dig. For systemerne kan sættes op, så de passer netop til din virksomhed og de særlige behov, som du måtte have for sikring og sikkerhed. 

 

Mere om fordelene ved at få installeret et effektiv alarmsystem til erhverv gennem Sikring Nord

 

 • Kontrolcentral. Vi samarbejder med en døgnbemandet kontrolcentral, der sikrer, at den relevante hjælp er på vej med det samme, når der bliver givet signal fra din erhvervsalarm.
 • Når din erhvervsalarm giver signal, tilkaldes der øjeblikkeligt en vagt, nogle bestemte tilkaldepersoner eller i nogle tilfælde begge dele – i henhold til den på forhånd aftalte forholdsordre.
 • Den tilkaldte vagt eller lignende sørger for afsøgning af de sikrede lokaler og omkringliggende område, tilkald af politi og tilkaldeperson, hvis vedkommende finder det nødvendigt, samt eventuelt brug af relevante sikringstekniker.
 • Vi installerer og projekterer F & P (Skafor)-godkendte anlæg i alle størrelser.
 • Alarmsystemerne skræddersys og installeres, så de passer til netop din virksomhed, men de kan selvfølgelig udbygges, efterhånden som virksomheden vokser.
 • Sikring Nord A/S er ISO 9001:2008 certificeret. Læs mere om, hvad det betyder, og se vores øvrige certificeringer her.

En erhvervsalarm fra Sikring Nord A/S er ikke kun en tyverialarm – men en komplet tryghedspakke

Vi har stor ekspertise i sikringsanlæg til erhverv og forstår, hvad der skal til for at sikre netop din virksomhed. Det gælder uanset, hvordan din virkelighed ser ud, og hvad for en type af virksomhed du har. Vi leverer skræddersyede og skalerbare løsninger, hvor vi er med i hele projektet. Helt fra den indledende dialog, hvor du fortæller os om din virksomhed og dine behov for sikring, til vores tekniske analyse og sikkerhedstjek og til den afsluttende fase, hvor vi giver dig professionel sparring og rådgivning om, hvilken type af erhvervsalarm, der er den mest optimale alarm for dig og din virksomhed.

Vi leverer udelukkende erhvervsrettede alarmsystemer af højeste kvalitet 

Alle vores sikringsløsninger kendetegnes ved høj kvalitet og stabilitet. For vi ved, at det ofte er store værdier og uerstattelige aktiver, som står på spil, når du har brug for at sikre din virksomhed. Når du vælger en erhvervsalarm gennem Sikring Nord er det derfor garanti får den optimale sikring, da vores produkter er nøje udvalgt og udelukkende stammer fra nogle af verdens mest anerkendte producenter af sikringsudstyr.

Erhvervsalarmer – det rette sikkerhedssystem til dig

En sikkerhedsløsning er vigtig for dig, der har værdier, som du vil passe på. Det gælder privat såvel som erhvervsrettet. Hos Sikring Nord har vi specialiseret os i at tilbyde alarmer til erhverv, og gennem mange års erfaring kan vi derfor sikre dig løsninger af højeste kvalitet.

Der findes forskellige typer alarmsystemer til erhverv. Det betyder derfor også, at de alle tilbyder forskellige funktioner, og skal rettes mod de behov du og din virksomhed har. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os for råd og en god snak om, hvilke systemer, der vil give mest mening for din virksomhed.

Stort set alle alarmsystemer i dag fungerer via en trådløs forbindelse. Det betyder blandt andet at, vores erhvervsalarmer er i stand til at afdække et større område og dermed sikre dine værdier langt mere effektivt. Setuppet for både dig som kunde, der skal aflæse systemet, men også programmører, der sætter systemet op, oplever, at det er blevet langt mere enkelt, og der er derfor langt færre ting, der kan gå galt og skabe forvirring for dem der skal bruge systemet til daglig.

Alarmer til erhverv – fleksible og brugervenlige systemer

De mange forskellige funktioner i vores erhvervsalarmer er også med til at gøre systemerne fleksible. På denne måde har du mulighed for at at frasortere de funktioner, du slet ikke har behov for i din virksomhed, men kan fokusere på det, der giver bedst mening for dig. Det behøver ikke at være mere kompliceret, end det skal være.

Fleksibilitet er en ting, en anden er brugervenlighed. Det skal være let at sætte i gang, og det skal være let at slå fra igen, og lige præcis derfor er brugervenlighed et af vores fokuspunkter. Med en enorm fleksibilitet følger der ofte en vis mængde af valg og informationer, der kan have en negativ indflydelse på brugervenligheden. Det er noget, som alle, som har kendskab til forskellige typer af it-systemer – eksempelvis i de forskelle der er på forskellige nyere mobiltelefoner – sikkert har oplevet. Men det er heldigvis en problemstilling, som leverandører af alarmsystem til erhverv efterhånden er opmærksomme på. 

De medarbejdere, der skal betjene din virksomheds erhvervsalarm, skal kunne finde det let at håndtere alarmerne, og det skal ikke kræve månedsvis af oplæring og teknisk indviklet træning. Topsikre erhvervsalarmer behøver ikke at være indviklede – og hos Sikring Nord sørger vi for at lytte til alle dine behov, således at du får den optimale nuancering af fleksibilitet og brugervenlighed i din erhvervsalarm.

Erhvervsalarmer – Sikrer dig mod indbrud og andre invaliderende skader

Et alarmsystem til erhverv holder ikke bare indbrudstyve ude, det kan også sikre din virksomhed mod brand, vandskader og gaslækager. Vores erhvervsalarmer er nøje udvalgt med det formål at sikre dine værdier, og vi har gennem vores mange års erfaring kunne konstatere, at der findes andre trusler end ubudne gæster. Brand, vandskade eller en gaslækage kan også ødelægge dine værdier, men med det rette alarmsystem til erhverv, har du mulighed for at opdage disse skader i tide og dermed minimere dem.

Erhvervsalarmer til alle

Hos Sikring Nord har vi erhvervsalarmer til både store og små virksomheder. Vores systemer er ikke begrænset af areal. Vi har et udvalg af erhvervsalarmer, der passer til dig med en mindre virksomhed, men også til dig der skal have afdækket og sikret et langt større areal. 

Vi har også systemer i forskellige prisklasser, og dermed også billige alarmer til erhverv. Er du i tvivl om hvilket alarmsystemer, der passer bedst til dit erhverv og virksomhed, så giv os et kald. Vi har som sagt mange års erfaring inden for området, og vi kan derfor tilbyde dig den bedste rådgivning, så du og din virksomhed bliver godt klædt på til opgaven.

Fordele ved brug af en godkendt kontrolcentral:

 • Kontrolcentral opkobling er et krav fra forsikringsselskabet.
 • App adgang via kontrolcentral Cloud-server. Styring af udgange og til/frakobling af alarm via App eller PC*
 • Godkendt Vagt i beredskab efter ønske. Betaling pr. udkald. Kunde bestemmer selv rækkefølge af tilkald
 • Sikring Nord gennemgår døgnrapporter i hverdage for fejl/uregelmæssigheder på anlæg
 • Sikring Nord har mulighed for fjernopkobling af centraludstyr*
 • Overfaldstryk vil kunne sende vagt direkte uden først at ringe til andre kontaktpersoner på tilkaldelisten
 • Minimum linje-test signal til kontrolcentralen en gang i døgnet.
 • Tekstoverførsel af zone nr. ved alarm. Kontrolcentralen kan herefter oplyse direkte alarm årsag
 • Kontrolcentral kan ændre på tilkalde navne og telefonnummer som kunden ønsker ubegrænset
 • Ved ferie kan tilkaldeliste ændres i ferieperioden
 • Kontrolcentral kan udkoble en enkelt zone ved gentagende alarmer
 • 230V overvågning af centraludstyr med særskilt reaktion på tilkaldepersoner
 • Opdeling af alarmer mht. tyveri, sabotage, batterifejl og fejl i alarmsystem
 • V-AIA som gør at kontrolcentral kan se om der er udløst alarmer fra flere zoner på samme tid
 • Kontrolcentralen har mulighed for at kontakte politiet direkte ved verificeret indbrud
 • 24t overvågning og alarmbehandling fra personale på kontrolcentralen
 • Fri telefonsupport fra forsikringsgodkendte sikringsteknikere
 • Alarmskiltning med oplysning om kontrolcentral tilkoblet

Kontakt os få et gratis og 100 % uforpligtende sikkerhedstjek 

Vi kan foretage et uforpligtende sikkerhedstjek og give dig konkret og professionel rådgivning om, hvilken type af erhvervsalarm, som passer bedst til din virkelighed. Her kan vi også give dig vejledning til, hvordan de fleksible alarmsystemer kan tilpasses, så din giver din virksomhed den optimale sikring. For med alle de muligheder, der er i dag, sikres din virksomhed bedst gennem en konstruktiv dialog, som du naturligvis er meget velkommen til at tage med os.