Kameraovervågning

Hvad kan kamera-overvågning benyttes til?

Kameraovervågning kan benyttes til flere forskellige formål. De tre hyppigste er for at:

  • holde øje med, hvad der sker
  • sikre dokumentation af hvad der sker
  • kunne identificeres uvedkommende

Hvorfor kamera-overvågning?

Det er vigtigt, at kommende brugere af tv-overvågning nøje beskriver, hvad formålet er med overvågningen. Et transmitteret billede er f.eks. kun til nytte, hvis der hele tiden er en person, som ser på tv-skærmen. Kunsten består i at begrænse mængden af optagelser til det rigtige tidspunkt. Videobilleder optaget på rette tidspunkt kan eksempelvis afsløre kriminelle handlinger, der ellers ville have været vanskelige at afsløre.

Vi tilbyder derudover også kameraovervågning til erhverv, så du har mulighed for at sikre din virksomhed mod tyveri og hærværk.

Hvordan kan kamera-overvågning benyttes?

Der er mange muligheder for at foretage tv-overvågning, og fremtiden vil utvivlsomt vise mange nye områder, hvor tv-overvågning med fordel kan anvendes.

Se evt. anbefalinger fra Forsikring og Pension her! – Der linkes til den relevante side på FPsikring.dk.

Se loven om TV-overvågning – Der linkes til den relevante side på Retsinformation.dk.

Nu også Smartphone viewer

Overvåg dine kameraer på farten.
Kontakt os for nærmere information og opsætningsinstruktioner.

Disse professionelle serverløsninger
Fås i henholdsvis 4-8-16-32-kamera løsninger
Og kan bygges sammen i større systemer

Hjælp Politiet og Samfundet med at registrere jeres overvågning her:

Registrer dine kameraer her

Ansøg her, hvis du som privatperson eller virksomhed ønsker at foretage vedvarende eller regelmæssig overvågning af offentlige steder.

Søg om tilladelse her

Indendørs kamera – priser fra 1.499,00

Udendørs kamera – priser fra 2.199,00

Sikring Nord er Distributør af Home monitor produkter

Se mere om Cloud kamera med lagring i skyen her:
http://ycam.dk/products/

Hjælp Politiet og Samfundet med at registrere jeres overvågning her:

https://www.politi.dk/da/hjaelppolitiet/overvaagningskameraer/

Homemonitor fordele

GRATIS skyoptagelse

Gem de klip, der betyder noget. Hver bevægelse, der er registreret i løbet af de sidste 7 dage, registreres og gemmes i din sikre online-konto, klar til gratis visning, ingen månedlige gebyrer.

Sikker

Selvom dit sikkerhedskamera er vandaliseret eller stjålet, er dine klip sikkert i skyen og fuldt beskyttet ved brug af industristandardkryptering. Gem dine klip i 30 dage ved at opgradere til HomeMonitor Plus.

Let at installere

9/10 HD Pro-kunder ** installer kameraet selv, hvilket sparer tid og penge i forhold til andre mere komplicerede sikkerhedssystemer. Alt du behøver er i boksen, herunder alle stik, standardkabling og trinvise instruktioner. Den enkle twist og klik vægmontering også kabel- styrer netværket og strømforbindelser, der holder dem tørre og beskyttede mod de ydre elementer.

Personlige meddelelser

HomeMonitor giver dig øjeblikkelig besked på din smartphone, når bevægelse er blevet registreret. Opret nemt daglige optagelsesskemaer og brugerdefinerede optagelseszoner på områder som døråbninger og vinduer; for at sikre, at du kun er advarsel, når det betyder noget.

Internet venligt

HomeMonitor registrerer kun, når der sker noget, så det behøver ikke at konstant kæmpe for internettet med andre tilsluttede mobilenheder i dit hjem. Nyd minimal indvirkning på dine surfing- og downloadhastigheder og forblive inden for dit datatilskud.

Adgang undervejs

Se dine optagede videoer og streams live fra hvor som helst, ved hjælp af vores gratis mobil IOS og Android apps * IOS 7.0 og opefter, Android 4.0 og opefter.

Vejrbestandig

Den slanke kompakte design af HomeMonitor HD Pro vil supplere det ydre af din ejendom. Dette robuste udendørs sikkerhedskamera er vejrbestandigt til IP66 internationale standarder og er perfekt til at se indkørsler, observere haver og udhuse. Komplet med et monteret solskærm til at afbøde varmen væk fra kameraet, hold øje med, at din ejendom kommer regn eller skinne.