Tågesikring

Hvorfor tågesikring?  – Tyve kan ikke stjæle det, de ikke kan se!

De første fem minutter inden vagtselskab eller politi når frem giver derfor tyvene gode muligheder. De bruger tiden til at få fingre i dine værdier. Med tågesikring kan du nu stoppe tyven på mindre end 20 sekunder.

Mere om tågesikring

 • Overvågningskameraer stopper ikke tyven – de filmer kun…
 • Det er en skrøne, at tågen kan ødelægge ting.
 • En tågekanon kan monteres skjult og elegant bag loft eller væg
 • En tågekanon bruger ikke mere strøm end en alm. el-pære
 • Længste batterilevetid på markedet
 • Ingen støjende blæser
 • Eneste tågekanon, som producerer tåge i 1 min. med fuld hastighed
 • Tågesikring skaber tryghed hos medarbejderne og god nattesøvn hos ejeren
 • 3 års garanti ved indsendelse af garantibeviset
 • PROTECT er danskproduceret tågekanon
 • Dokumenteret “Bedst i test” af to af Danmarks Top 3 alarminstallatører
 • I dag er der flere end 30.000 PROTECT tågekanoner verden over

Effektiv tågesikring af din virksomhed

Hvorfor få tågesikring med en tågekanon til din virksomhed? – Fordi tyve kan ikke stjæle det, de ikke kan se!

De første fem minutter, inden et vagtselskab eller det lokale politi når frem til gerningsstedet, giver tyvene gode muligheder for at slippe af sted med en masse af dine værdier. Og muligvis tager det i visse tilfælde endnu længere tid. Der er derfor god tid til, at tyvene kan udvælge sig nogle af de mest værdifulde genstande, der findes i bygningen, og slippe uhindret derfra med dem.

Med et smart system med tågesikring kan du sørge for, at tyvenes slette gerninger bliver fuldstændigt spoleret med en effektiv tågekanon på mindre end 20 sekunder. For en tågekanon fylder lokalet med en ufarlig tåge, der gør det 100 % umuligt for tyvene at orientere sig, når din tågesikring først er gået i gang.

Med et effektivt anlæg til tågesikring fra Sikring Nord får du:

 • 3 års garanti ved indsendelse af garantibeviset
 • Et sikringsanlæg, der er dokumenteret “Bedst i test” af to af Danmarks top 3 alarminstallatører
 • En tågekanon, der i dag findes i mere end 30.000 installationer verden over

Få mere at vide om, hvad tågesikring kan gøre for dig og din virksomhed

Måske er din virksomhed sikret gennem et overvågningskamera eller med et andet sikringssystem, der gør at tyven kan have svært ved at bryde ind i bygningen. Men det forhindrer ikke en tyv i at stjæle værdier fra dig, hvis han eller hun først er kommet ind i huset. Et overvågningskamera filmer naturligvis tyveriet – men hindrer ikke tyven eller tyvene i at slippe fra gerningsstedet med nogle af dine værdier. Med en tågekanon, der er designet til at fylde lokalet og forhindre at tyve kan se noget som helst, er tågesikring en effektiv løsning mod tyveri, der gør, at tyvene ikke kan få nogen værdier med sig fra gerningsstedet, inden politiet er på adressen. Med en tågesikring fra Sikring Nord skaber du behørig tryghed hos alle de medarbejdere, der arbejder i din virksomhed, og sikrer den gode nattesøvn, der er fri for bekymringer om indbrud og tyveri.

Den røg eller tåge, som en tågekanon udsender, er – i modsætning til utallige skrøner om tågekanoner – fuldstændig ufarlig for mennesker og fysiske objekter. Den farvede luftart, som vores moderne løsning til tågesikring udsender, er ligeledes designet således, at dine værdier og dit inventar ikke tager skade, rammes af dårlig lugt, bliver angrebet af fugt eller får andre uhensigtsmæssige skavanker. Med en tågesikring fra Sikring Nord får du en smart tyverisikring med en tågekanon, der er let at montere, så den ikke kan ses i dagligdagen. Et anlæg til tågesikring kan i langt de flest monteres, så det er skjult og camoufleret bag en væg eller loftet i din virksomheds lokaler. Så selv om effekten af vores anlæg til tågesikring er voldsomt effektiv, når det først går i gang, er den pågældende tågekanon og resten af anlægget ikke noget, der skæmmer udtrykket og indretningen af din virksomhed.

Derfor bør du vælge et sikringssystem med tågesikring fra Sikring Nord

Ud over at være særdeles effektivt og være let at skjule i de lokaler, du driver virksomhed i, er der en række andre fordele ved at vælge vores løsning til tågesikring. Hos Sikring Nord benytter vi os af en dansk leverandør, der hedder PROTECT. PROTECT er de eneste, der leverer et system til tågesikring med en tågekanon, der kan køre med fuld hastighed i et helt minut. Det optimerer sikringen af dine lokaler til det absolut yderste. Desuden får du et anlæg til tågesikring, som også har nogle fordele, når det ikke skal bruges. For den pågældende tågekanon bruger ikke mere strøm end en almindelig elpære. Systemet har desuden den længste batterilevetid på markedet for tågesikring – og så er der ingen støjende blæser, der generer de ansatte eller eventuelle kunder i lokalerne.

Kontakt os for at få et gratis og 100 % uforpligtende sikkerhedstjek og hør om mulighederne for tågesikring

Vi kan foretage et uforpligtende sikkerhedstjek og give dig konkret og professionel rådgivning om, hvilken type af tågesikring med tågekanon, som passer bedst til de lokaler, hvor du driver virksomhed. Her kan vi også give dig vejledning til, hvordan den pågældende tågesikring fra PROTECT kan installeres, så den yder den bedste sikring for dig og din virksomhed. For med alle de muligheder og indretning af forskellige typer af virksomheder, der er i dag, er den bedste måde at sørge for, at din virksomhed bliver sikret ordentlig på, gennem en personlig og konstruktiv dialog med et hold af specialister i effektiv tågesikring – en dialog, der kræver erfaring og teknisk snilde, og som du naturligvis er meget velkommen til at tage med os. Vi kommer gerne og foretager et sikkerhedstjek, der tager udgangspunkt i din virksomhed og dine lokaler – det er gratis og 100 % uforpligtende.