Privat

Hos Sikring Nord A/S kan du selv sammensætte indholdet af dit alarmsystem

Med et alarmsystem fra Sikring Nord A/S, kan du roligt forlade dit hus og trygt overlade boligen til dit sikringsanlæg. Skulle uheldet opstå med enten indbrud, strømsvigt eller lignende, vil dit alarmsystem fra Sikring Nord A/S for eksempel kunne give beskeden videre til en døgnbemandet kontrolcentral, der straks vil give besked videre til de nødvendige kontaktpersoner, vagtselskab eller myndigheder. Med et alarmanlæg fra Sikring Nord A/S får du på den måde en løsning, der giver dig den optimale tryghed i hverdagen og når du er ude af huset.

Her på siden finder du en oversigt over vores muligheder for at levere tilpassede alarmsystemer for private.

Her kan du finde vores løsninger for private:

Alarmsystem med kameraovervågning

Med et moderne alarmsystem har du mulighed for at holde øje med, hvad der foregår i og omkring din bolig, når du ikke er hjemme. Du kan ligeledes også bruge denne type alarmsystem til at dokumentere, hvad der er sket, hvis der en dag opstår noget uheldigt omkring din bolig – det kan for eksempel være indbrud eller lignende. Herefter kan alarmsystemets optagelser bruges til at identificere de personer, der har været involveret i situationen.

Med et effektivt alarmsystem fra Sikring Nord A/S får du en smart sikring af dit hjem, hvor det for eksempel er muligt at holde øje med dit hjem via din smartphone, mens du er på farten. Når det kommer til alarmsystemer til private, er vi naturligvis eksperter på området. Derfor er du naturligvis velkommen til at kontakte os for at få personlige råd og vejledning i hvilket alarmsystem, der passer bedst til dine behov. Vi ved alt om den aktuelle lovgivning inden for videoovervågning og er derfor i stand til at finde en løsning, som fungerer optimalt for dig, samtidig med at den overholder alle gældende lovkrav.

Tågesikring – et effektivt alarmsystem, der forhindrer tyveri

Indbrudstyve kan ikke slippe af sted med det, de ikke kan se. Men med et alarmsystem med tågesikring fra Sikring Nord A/S bliver ubudne gæster stoppet i deres ugerninger på cirka 20 sekunder. Det har nogle klare fordele i forhold til en konventionel tyverialarm, der udsender et højt alarmsignal, men ikke nødvendigvis stopper tyven i at samle og fjerne værdier fra dit hjem. Et alarmsystem med tågesikring er derfor optimalt til forebyggelse og effektiv hindring af tyveri i din private bolig såvel som erhvervsbygninger, hvor lokalerne kan fyldes med ufarlig tåge på ganske få sekunder. Og det er vigtigt. For på de første minutter kan tyve hurtigt afsøge din bolig for værdier og være over alle bjerge med dem, inden politiet eller et vagtselskab har en chance for at være der, hvor indbruddet har fundet sted. Derfor er et alarmsystem med tågesikring en særdeles effektiv løsning, der sikrer at du ikke mister inventar, der kan være svære eller direkte umulige at erstatte.

Vi tilbyder dig alle former for moderne alarmsystemer til hjemmet

De mest basale alarmsystemer er dem, der detekterer uhensigtsmæssige hændelser i dit hjem. Det kan for eksempel være en uretmæssig åbning af en af dine døre i huset, eller når et vindue brydes op. Herved påvirkes et elektrisk kredsløb, der får dit anlæg til at slå alarm. Men der findes mange forskellige alarmsystemer, der aktiveres af vidt forskellige hændelser. Der kan for eksempel også være tale om magnetiske kontakter eller fysiske kontakter i døre og vinduer, der er aktive, når dit alarmsystem er slået til. Hos Sikring Nord A/S er vi eksperter i at levere alarmsystemer, som giver dig den bedste sikring, uanset i hvilke rum, du skal bruge den.

På nogle alarmsystemer kan sensorerne monitoreres og styres fra et dedikeret kontrolpanel. Kontrolpanelet er her en computer, der aktiverer alarmsystemet og registrerer, når der sker hændelser, som systemet er sat op til at give besked om eller slå alarm ud fra. Dette kontrolpanel har ofte sin egen forsyning af strøm, sådan at en tyv ikke kan nøjes med at afbryde strømmen for så også at deaktivere alarmen. Når der registreres noget, som alarmsystemets sensorer er beregnet til at opfange, vil der ske det, at alarmen enten lyder, eller at en alarmcentral bliver alarmeret. Og ofte begge dele, når vi taler om effektive alarmsystemer, som dem, du kan få her hos Sikring Nord A/S. Her kan du få smarte alarmsystemer med touchskærm, hvor du kan styre til- og frakobling.

Alarmsystemer med effektive bevægelsessensorer

Hvis tyven først er kommet ind i din bolig, spiller alarmsystemets bevægelsessensorer en vigtig rolle. Nogle bevægelsessensorer fungerer lidt på samme måde som en radar. Her sendes kortvarige impulser ud i det rum, der er sikret. Og hvis impulserne brydes af noget, som de ikke er vant til at støde på, udløses dit alarmsystem med det samme. Der findes også andre former for sensorer, der eksempelvis fungerer ved hjælp af lys, der brydes, når en tyv eksempelvis bevæger sig i rummet. Der findes også mere avancerede alarmsystemer, der opfanger uønsket tilstedeværelse ved hjælp af infrarød energi. Denne form for sensorer kan opfange uhensigtsmæssige stigninger i temperaturen i et rum, som for eksempel vil opstå i forbindelse med tilstedeværelse af et menneske, der er trængt ind i bygningen, der ellers er mennesketom. Herefter sendes der naturligvis et signal til alarmsystemets kontrolpanel, der sætter alarmen i gang.

Når dit alarmsystem udløses

Når først dit alarmsystem registrerer en af de uregelmæssigheder, det er beregnet til at holde øje med eller opfange, vil der typisk lyde et kraftigt alarmsignal, der kan høres af alle inden for en vis radius og potentielt skræmme de involverede forbrydere langt væk. I dag er mange alarmsystemer også koblet op til en alarmcentral, hvor et professionelt beredskab sidder klar til at rykke ud, undersøge sagen nærmere og eventuelt tage kontakt til politiet eller brandmyndighederne, hvis det er nødvendigt.

Hos Sikring Nord A/S mener vi, at den allervigtigste funktion i dit alarmsystem er, at det gør dig tryg. Og det er netop trygheden, der er en af de bedste grunde til at investere i et alarmsystem. Det giver dig mulighed for at forlade hjemmet vel vidende, er der er en form for sikkerhed i baglandet, når du for eksempel tager på ferie eller forretningsrejse. Et synligt alarmsystem får beviseligt tyve til at tænke sig om en ekstra gang, inden de bryder ind i din bolig – og hvis de endelig ikke er kloge nok til at lade være, kan du med det rette alarmsystem sørge for, at det bliver en vanskelig og ubehagelig oplevelse for dem. Samtidig er dit inventar sikret på den bedst mulige måde. Det gælder naturligvis for de ting, som kan erstattes, men også de ting, som vil være mere ubærlige at miste.

Hos Sikring Nord A/S har vi ekspertise i at vejlede vores kunder i, hvordan deres hjem bliver sikret på den bedst mulige måde. Derfor må du ikke tøve med at kontakte os for at få en uforpligtende snak, hvis du har lyst til at sove lidt bedre om natten med en vished om, at der er fuldt overblik over hjemmet med dit alarmsystem.

Forskellige løsninger til forskelligartede behov

Et alarmsystem er ikke bare et alarmsystem. Der er mange forskellige slags at vælge imellem, og det kan være svært at få overblik over mulighederne, hvis man eksempelvis skal vælge et privat alarmsystem for første gang. Gennem os har du mulighed for at vælge nogle af de alarmsystemer, som giver dig den bedst mulige sikring. Her hjælper vi dig med at finde en løsning, der ikke blot udsender høje lyde ved indbrud, men tilkalder et beredskab, der hele tiden monitorer alarmer i dit lokalområde. Du kan desuden også få et alarmsystem, der kan kobles op til din smartphone. På den måde kan du få notifikationer med det samme, når du er væk fra hjemmet, og dit alarmsystem har registreret noget mistænkeligt, eller hvis dit alarmsystem bliver koblet fra. Og du har også mulighed for at kontrollere dit alarmsystem, når du ikke er hjemme.

Bestil et alarmsystem, der er tilpasset dine behov

Et alarmsystem er en effektiv måde at sikre dit hjem på. Men der er også mange andre faktorer, der kan spille ind, når du gør din bolig så sikker som overhovedet muligt. Derfor håber vi, at du har lyst til at kontakte os, hvis du har brug for en effektiv sikring af din bolig. Gennem vores mangeårige erfaring og viden om de forskellige tekniske muligheder i udvalget af alarmsystemer kan vi give dig den bedste rådgivning om, hvordan du får sikret dit hus på en måde, der giver mening for dig. Det gælder både for de tekniske overvågningsmuligheder og betjeningen af disse. Her får du altid vores bud på et effektivt alarmsystem, der netop er baseret på din virkelighed, dit hus’ indretning og dine personlige behov. Det er i sidste ende den løsning, der giver dig det højeste niveau af tryghed.