DNA

SelectaDNA Erhverv

DNA mærkning bliver brugt af mange skoler, hospitaler og virksomheder, der ejer dyrt og vitalt udstyr. DNA Mærknings kit er designet til små, mellemstore og store virksomheder, foreninger, kirker, institutioner og kommuner mfl., som let kan DNA-mærke aktiver og udstyr.
Beskyt virksomhedens værdier med DNA-mærkning og skræm tyven væk! SelectaDNA 100 mærkningskit er egnet til mindre virksomheder, institutioner, børnehaver, skoler, håndværksvirksomheder mv. Mærker og beskytter minimum 100 ejendele. Skole pc’er, smartboards, håndværktøj, større maskiner, køreledninger, kabler, stilladser, byggestrøm, IT-udstyr, læge- og hospitalsudstyr osv. er bare noget af det som mindre virksomheder, håndværksmestrer, institutioner, hoteller, revisorer mv. sikrer mod tyveri og svind ved at mærke med DNA-mærkning.

Forebyg røveri og indbrud med SelectaDNA Spray

Siden lanceringen af SelectaDNA Spray i 2008, er den blevet en af de mest effektive måder at forebygge røverier og indbrud!
Systemet bruges i mere end 30 lande med stor succes.

DNA-spray påfører de kriminelle en fin sky af væske med en unik kode og UV-sporstof, som sætter sig på hud, tøj, sko, våben i ugevis efter det er påført og kan let spores. Detailbutikker, tankstationer, guldsmykke forretninger mfl. med SelectaDNA Spray installeret bliver uoplagte mål pga. den sporing og forbindelse der knyttes til ét bestemt gerningssted og derfor frygter kriminelle DNA-teknologien. DNA-Spray bruges i bl.a. i detailhandel som supermarkeder, juvelerer, restauranter, tankstationer, spillehaller, banker, restauranter, og selv kommuner, skoler og institutioner, for at beskytte deres værdifulde materialer og som en sikkerhed for deres personale.

Bestil dit DNA mærkningskit til din virksomhed her

Indeholder DNA væske til mærkning af ca. 100 enheder, skilte pakke, gratis adgang til registrering i DNA database

Fra kun 2.995,- ekskl.moms