Mekanisk sikring

Mekaniske sikringsforanstaltninger er fysiske værn mod indbrud. Hegn, gitre og låse sikrer, at indbrudstyvene ikke kan komme ind i virksomheden, boligen eller få adgang til aflåste værdier.

Uanset hvilken form for mekanisk tyverisikring man vælger, bør man sikre sig, at de anvendte produkter er godkendt af Forsikring & Pension (F&P) – forsikringsselskabernes brancheorganisation. F&P registrerer produkterne på baggrund af deres styrkemæssige kvalitet – i henhold til standarder og prøvningsmetoder.

Sikring Nord er leverings dygtig i mange løsninger og kan tilbyde service på eksisterende løsninger. Kontakt os for nærmere dialog.

Sikringsanlæg med mekanisk sikring

Mekaniske sikringsforanstaltninger er fysiske værn mod indbrud. Hegn, gitre og låse sikrer, at indbrudstyvene ikke kan komme ind i virksomheden, boligen eller få adgang til aflåste værdier.

Hos Sikring Nord er vi leveringsdygtige i mange forskellige sikringsanlæg med mekanisk sikring og kan tilbyde service på eksisterende løsninger. Uanset hvilken form for mekanisk tyverisikring man vælger, bør man sikre sig, at de anvendte produkter er godkendt af Forsikring & Pension (F&P) – forsikringsselskabernes brancheorganisation. F&P registrerer produkterne på baggrund af deres styrkemæssige kvalitet – i henhold til standarder og prøvningsmetoder.

Herunder kan du se blot nogle af de sikringsanlæg med mekanisk sikring, som vi er leveringsdygtige i og kan servicere hos Sikring Nord.

Sikringsanlæg med rullegitre

Et rullegitter er en klassisk og yderst anvendelig type af sikringsanlæg, der begrænser adgang til udvalgte rum i din virksomhed, men giver mulighed for at se igennem det. Det gør det til et oplagt sikringsanlæg for butikker, restauranter og institutioner, der beskæftiger sig med medicin mv. Sikringsanlæg med rullegitre kommer i en række forskellige konfigurationer, der naturligvis kan tilpasses den enkelte virksomheds behov og specifikationer. Uanset, hvad du har behov for at beskytte med en mekanisk sikring, kan vores team af sikringsspecialister hjælpe dig med at finde en passende løsning.

Rullegitre kommer i et varieret udvalg, der adskiller sig i design, bredde, højde og dybde. Det er naturligvis vigtigt, at du vælger et sikringsanlæg, der passer 100 % til din virksomhed for at få den mest optimale beskyttelse af dine værdier. Når du tager kontakt til os, hjælper vi dig naturligvis med at sikre, at du får den rigtige løsning til din virksomheds behov. Vi kan tilbyde rullegitre med fjernstyret åbning og lukkemekanisme, der først og fremmest er designet til at være et effektivt sikringsanlæg, men som også har et klædeligt æstetisk udtryk, når der er lukket for de pågældende rum, der skal afsikres. Vi er også leveringsdygtige i brandjalousier, der er rullegitre, som er særligt konstrueret til at afskærme brand mellem to rum i et stykke tid. Disse leveres naturligvis i fuld overensstemmelse med brandmyndighedernes gældende retningslinjer og forskrifter.

Sikringshegn

Et sikringshegn er en velfungerende mekanisk sikring, der forhindrer uvedkommende i at trænge ind, der hvor de ikke har noget at gøre. Hos Sikring Nord hjælper vi dig med at finde et effektivt sikringsanlæg med et hegn, der fungerer som en solid barriere mod forbrydelser. Vi kan levere forskellige slags hegn, der hver især egner sig til forskellige typer af afskærmningsformål. Så ring og hør nærmere om, hvad vi kan gøre for dig, hvis du er på udkig efter den optimale løsning med sikring ved hjælp af hegn.

Foldeporte og sikringsporte

En port er i mange tilfælde den optimale form for mekanisk sikring. Her får du et sikringsanlæg, som yder den ultimative beskyttelse og sikring af områder, som du ikke ønsker, at alle skal have adgang til. Hos Sikring Nord tilbyder vi en række forskellige udgaver af mekanisk sikring med porte. En mekanisk port er en af de mest effektive sikringsanlæg til at kontrollere trafikken til og fra en bygning, og de kan leveres i et utal af konfigurationer med forskellige kontrolmuligheder, forskellige designs og med forskellige specifikationer. Ring og hør nærmere om mulighederne for at få installeret et sikringsanlæg med en mekanisk port.

Vi er også leveringsdygtige i forskellige typer af sikringsanlæg med bomme, der har til formål at kontrollere trafikken ind og ud af bestemte områder. Også disse kommer i forskellige varianter med forskellige sensorer og muligheder for automatisering af de enkelte mekaniske sikringsanlæg.

Pengeskabe og mekanisk sikring af hæveautomater

Hos Sikring Nord kan vi tilbyde en række forskellige løsninger til mekanisk sikring af hæveautomater (ATM’er) fra forskellige producenter. Vi kan også hjælpe dig med at finde ud af, hvilket sikringsanlæg til penge eller vigtige dokumenter, der er bedst til dine behov ved at give dig relevant rådgivning om forskellige typer af pengeskabe.

Ring og hør nærmere om dine muligheder for at få det mest effektive sikringsanlæg

Du er altid velkommen til at ringe til vores dedikerede team af sikringsspecialister. Hos Sikring Nord lægger vi nemlig en særlig ære i at give dig personlig rådgivning, som tager et konkret udgangspunkt i dit behov for sikring. Det er den måde, vi bedst kan give dig den optimale service på.

Vi vil altid give dig muligheden for at få et uforpligtende sikkerhedstjek. Herigennem kan vi få en konstruktiv dialog om, hvilken type af sikringsanlæg og sikringsmuligheder, der er bedst til dig – det vil sige løsninger, der skal yde så høj sikkerhed som muligt og være let at betjene for dem, der skal håndtere den mekaniske sikring i deres daglige arbejde. Med de utallige muligheder, der findes inden for mekanisk sikring, vil det være den måde, hvorpå du opnår den løsning, der fungerer bedst for dig. Derfor er du naturligvis meget velkommen til at tage fat i os og få professionel sparring og en snak om, hvilket sikringsanlæg, der er den optimale løsning for dig.